Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

 

Kreativitás, fiatalos lendület, hevület és tűz.
Meg egy nagy adagnyi baromság. A cél szentesíti az eszközt ugyebár.
Mert mekkora szar már, hogy valamelyik droid anno elcseszte a Költségvetési Tanács kiiktatását szolgáló jogszabályt, ezért gyorsan muszáj volt valamit csinálni. Sajnos az ünnepi bevásárlási forgatagban senkinek sem jutott eszébe már semmi jó. Megnézték, miről is szavaznak hétfőn. Egészségügy. Megfelel, polgártársak.
És így szerepel az Egészségügyi törvényben a jelenlegi legnagyobb ellenség eltörlése, sóval behintése.
Erre már tényleg nem tudok mondani semmit.
 
Hihetetlen, hogy még mindig meg tudnak lepni.
A 2010. évi CL. törvény az agrárpiaci rendtartásról szóló 2003. évi XVI. törvény módosításáról című műalkotásban én szívesen látnám, mondjuk azt, hogy a társasági adó visszamenőlegesen 10%-ra módosul, de csak a magyar tulajdonban lévő franchise rendszerű élelmiszer kiskereskedelmi láncok esetében.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr692529921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása