Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

Kinyilatkoztatások

2010.07.07. 12:56

szerző: Arw

Nemzetközi és hazai pofonok, közröhej és viccek által övezve tette meg Kinyilatkoztatásait forradalmi kormányunk. Sok- sok poszt és vélemény, vicc és poén után én nem véleményezem tovább.

De kérdem én, minek van szükség ekkora öngólokra, mikor amúgy is keresztül lehet vinni mindent ebben az országban a kétharmaddal pusztán erőből is, ha már az észérvek ellen nincsen ellenérv?

Két gyöngyszemről van itt szó, az egyik a nemzetiegyüttműködésnyilatkozata, avagy Aranybulla 2.0, a másik is egy igazi gyöngyszem közlemény formájában. Talán sokan nem ismerik, itt érhető el:

http://84.206.43.91/main.php?folderID=2290&articleID=16104&ctag=articlelist&iid=1

Külön bünti a szakmaiatlanságért, a színvonaltalanságért és a finom csúsztatásokért!

Ajánlom magamat!

Címkék: együttműködés fidesz közlemény fvm economist nemzeti nyilatkozat umvp vm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr702135789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása