Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

Szerintem

2010.08.07. 22:49

szerző: Arw

Figyelem! A Légügyi Hatóság haverkái, a csúcsmultik meg akarják szerezni Sukoró után a Balatoni Riviérát is, így a ruszki idők után a multi idők jönnek! S majd kerozinos libák hullanak az égből...mindez rímbe és dalba foglalva.

Szürke ing, szürke nyakkendő, szürke mellény.

Echo Tv, szombat este kilenc. Szerintem.

Hú! Ez -szabadon fogalmazva- odabasz! Nos, fent nevezett tévében (?) ment le ez a kis szösszenet, hát én nem is tudom, talán Kerényi Imre által (bocs). Nézi egyébként ezt a csatornát valaki? Remélem nem. Akkor inkább a sátáni ertéelklub.

Mantraként előadott, versbe foglalt sulykolás, mely a sületlenség netovábbja:

"Buda West Zrt." Angol- izraeli- arab cég, persze offshore. (Offshore: a második legelterjedtebb szitokszó hazánkban.) De ha tényleg panama is...így kell ezt előadni?

Na de! Szerencsére lesz médiatörvény. Javaslom ez a csatorna legyen az első áldozata.

Mindazonáltal bizakodó vagyok, mióta véletlenül odakapcsoltam. Ha már ilyen szintű nettó hülyék megjelenhetnek a tévében, akkor van esélyem médiasztárrá lenni! Na nehogy már pont én ne! Fogom a kezemben a vadiúj bögrémet, trollnak öltözve egy magyar puszta háttér előtt mantrázom, hogy: "Monnyon le! Monnyon le!"

Jó és hálás dolog egyébként ellenségképet mutatni a népnek. Itt vannak például rögtön a multik. Na ezek rendkívül genyák, mert több tízezer (százezer?) polgártársunknak (forradalmároknak is) adnak munkát, adókedvezményt kapnak, beruháznak, fejlesztenek, megkövetelnek, hüllők. Ők a karvalytőke, a kapitalizmus vámpírjai. Ha jönnek szidni kell őket, ha meg nem ide jönnek, hanem mondjuk a szomszédba, akkor meg pláne rohadjanak meg.

Nem fogok igazságot tenni. Ezek itt vannak a kertek alatt, ott vannak mindenhol. Velük kell együttélni.

Akár mekkora is itt nálunk a centralista jobboldal ereje, valahol a lelke mélyén mindenki a kádári korszakot sírja vissza, persze hangosan mocskoskomenistázva...

 

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr682206415

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán tárgyalt Sukoróról? 2010.08.10. 10:30:02

A Népszava úgy értesült, Orbán Viktor még ellenzékben, de kormányra készülve szűk körben, Martonyi János házában találkozott Ronald Lauderrel, a sukorói kaszinóbiznisz egyik megálmodójával. A kormányfő sajtóstábjának az estről nincs tudomása.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása