Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

Forradalmi propaganda

2010.10.14. 22:22

szerző: Arw

Koncepciós perek és propaganda filmek korát éljük.

Adva vagyon az univerzális megoldás a költségvetés rendbetételére, a hiánycélok is nagyon rendben lesznek ezzel, ez ugye a válságadó.

Ez az adónem érinti majd a kereskedelmi láncokat is. Jobb, ha tudják, hol a helyük.

Működésbe is lép a párt propaganda gépezete. Kurva sokan szidják a tervet, pedig ezt is nehezen izzadtuk ki!

Magyarország egyik nagy kereskedelmi tévéje a híradóban (haha!) erről megkérdez egy érintettet, aki helyesel. Hát kit kérdeznek meg? Hát a CBA kommunikációs igazgatóját. Beszarok. Kell még részleteznem az összefüggést. Kábé mint Csányi és a bankadó.

 

Na jó ha valaki nem tudná: A CBA fizette a tavaszi kampányban azokat a nagy ’Ítéletidő”-s plakátokat fakultatívé, meg tolta is a kampány szekerét pár millával. Nem kérdés mennyire elkötelezettek a mai magyar konzervatív jobboldal mellett. Talán ezért lehet csak Kárpátia cédét kapni náluk.

Emellett egy másik színvonalas műsor a kisboltokat kezdi favorizálni, hogy azok mekkora fasza gyerekek. Sajtószabadság, hajrá!

 

Megjegyzem tutira megmondom most, hogy a CBA a 0,1%-os sávba fog esni. Félig meddig francise meg ilyen- olyan nagyker, lehet tologatni a számokat. Bezzeg majd az ördögi Tesco!

Csak ha ez az adó burkoltan is, de a hazai piaci szereplők támogatása (is), akkor mit szól majd az EU?

Címkék: fidesz kereskedelem cba válságadó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr742372802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása