Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

Mindig a sárga úton!

2010.12.01. 15:53

szerző: Arw

Mármint a narancssárgán.

Na ugye! Nem kell az IMF hitel. Minek is kellett volna az nekünk, kedves barátaim.

Akkor most tessék elgondolkodni. Legalább most, ha már eddig nem is!

 

Nem kell, mert ott van a pénz a magánnyugdíj pénztárakban. Azt jól elvesszük, mivel megtehetjük. Hiszen mit nem? Ott van a pénz a multiknál, majd adóznak többet!

 

Érdekes, hogy minden egyes kormányzati megnyilvánulás, lépés, agymenés után, melyet „szakemberek”, „politikusok” követnek el a forint begyengül, az árfolyamok az egekben, borul a bili. Jól meg lettek védve a devizahitelesek mondhatom! Nagyobb szívás most a helyzet, mint a szigorúan vett válság idején. Igazából a világválság idején sokkal jobb volt a helyzet. Most egymást követve drágul a benzin, gáz s így tovább ezek függvényében minden.

Parádézhatunk a parlamentben, a 2/3-os demokrácia bábszínházában, de mindent, tényleg mindent az utolsó forintig mi, magyar állampolgárok fizetünk meg. Az élelmiszeren, a villamos áramon, a távközlésen, a bankszámlánkon és hiteleinken keresztül, úgy, hogy emellett Kiflis Gabiék még a nyugdíjainkat is lenullázzák (bocs megvédik az ádáz és gonosz kapitalistáktól). Nem kell nekünk az IMF, hiszen anélkül is stabil az ország helyzete.

 

Biztos, hogy kellene még tovább hagyni ezt az ámokfutást? Komolyan erre kaptak ezek a nyikhajok felhatalmazást a töltőtollak és tintapacák forradalmán? Nem hiszem. Persze nem is mondták ezeket előre. Megtartották maguknak. Ti meg jól belesétáltatok a csapdájukba.

 

Javaslom Matolcsy úr a saját példáján mutassa be, hogy van ma szabad választása az állampolgároknak és maradjon meg a magánnyugdíjpénztári nyugdíjánál, mintegy „last man standing”-ként a forradalom viharában!

 

Címkék: imf válságadó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr602486241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása