Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

Arcom adom, vállalom (de nem ingyen)

2010.09.27. 22:39

szerző: Arw

Bár Ámerikában, s több helyütt is nagy divat, illetve bevett szokás ismert közéleti szereplőknek, sztároknak, zenészeknek, színészeknek nyíltan színt vallani holmi elcseszett kampány keretein belül, én mégis viszolygok ettől.

Persze nálunk is működik a dolog. Élen jár ebben (is) kedvenc Narancsunk, a Mindenható.

Négyévente felbukkannak a tribünön prominens, ismert személyiségek, sportolók is, csepűrágók is. És hirdetik az igét. Vagy csak ott állnak és sírnak. És nekem csalódnom kell.

Nem érdekel ki mellett állnak, hová bökik az x-et. Persze ezt a (jelenlegi) hazai politikai főelit másként gondolja. Hiszen: adunk neked színházat, nagylemezt, hírnevet és nagy életet, de! Akkor baszod álljál már oda, ne úgy (!), mosolyogj, vagy éppen sírjál, vagy írjál dalt, valamit csak tudsz és akkor megkapod. Színházat Szolnokon, Veszprémben, sztárságot, egy- két elnökségi helyet, támogatást, kinek mit tudunk, megoldjuk elvtársak. Akarom mondani polgártársak.

És mint mindenki ragasztom én is a címkét meg a skatulyát csinálom, hogy na ez is! Ne kelljen. Nem akarom. Legyél az, aki voltál. Egy félhülye a Züvegtigrisből, bombajó bokszoló, kislány a vízben, bukott zenész, akármi.

 De ha már ekkora szarban a haza, minek kell egyébként elverni ennyi pénzt a választásokra megint? Nem mindegy? 3000 fideszes önkormányzat csődöl be jövőre, vagy 2800?

 Hála istennek már nem kell sokat várnunk és jön a java! Október 3. után már nem lesz mit takargatni, nyomhatjátok a képünkbe, hogy ez eddig csak a demo volt, kedves barátaink!

 Valami csak lehet, mert Matolcsy már lépni akar. A legjobb módszert választotta arra, hogy kirúgják.

 Na akkor szép ikszelést hétvégére!

Ennyi x-ből kijöhet egy forradalom is…újra!

 

(Ezért az "Újra Fidesz!"-ért meg külön bünti, mert ennél bénább kampányt már régen...Őszintén sajnálom, hogy Wermer András meghalt. Benne legalább volt ötlet és kreativitás.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr692328220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása