Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

Nem lesz gázáremelés

2010.11.10. 11:48

szerző: Arw

Lendvai Ildikó szelleme kísért, csak lesz gázáremelés….

A kommunista diktatúra jobban kiteljesedik, mint valaha. Egypártrendszer. Totális hatalom, erőfölény, dölyf és méltóságteljesség, népvezérség, emberarcú önkényúr. Csak nem haladunk sehová sem.

Kérem ez eddig elégtelen.

Mondjuk nem is ígértek semmit, ahhoz képest valóban remek sportteljesítmény.

 

Nézzük csak meg:

 

Elvesszük a megtakarításaitokat, mert mi az Állam vagyunk és momentán le vagyunk égve (annyi pénzünk sincs, hogy gyalog hazamenjünk). Nyugdíjatok így igaz nem lesz, de hol van az még! Carpe diem.

Mellesleg a jelenlegi rendszert el is töröljük.

Aki túl gazdag mer lenni, arra kitalálunk valami új adónemet. Nem pofázik vissza, egyszerre lép! (Lásd Hodorkovszkij újrázása párhuzamnak)

Adót és járulékot csökkentünk. Persze a magunk módján. Lecsökkentettük elviekben, de mire élesben elkezdődne hirtelen még több is lesz, ha így haladunk. (10% nyugdíjjárulék)

Költségvetés furcsa számokkal. Ember legyen, aki ezen eligazodik.

Államosítunk is, ha úgy adódik. Ha így kívánja a Nemzet érdeke.

Alkotmánybíróság meg minek is? Ne szóljanak már bele azok a múmiák mindenbe! A forradalomnak lendületben kell maradnia.

Mindent megtorlunk! Bűnbakokat keresünk majd és azokon elverjük a port, nyolc év frusztráltságát zúdítjuk a fejükre. Hiszen ennyi idő alatt mi sokkal többet tudtunk volna lopni és a fele sem derült volna ki.

Aki nem velünk, az ellenünk! Hűséges katonáinkat ültetjük mindenhová, egyéb nem is számít (tapasztalat, végzettség, referencia nem feltétel).

Aki magyar Fideszes! Ha meg nem, mocskos kommunista, gyurcsánybérenc, netalántán vöröstengerészgyalogos!

 

Várunk, vártunk, hogy na majd mi is lesz? Hol a gyógyír a magyarság bajaira, hiszen már évekkel ezelőtt azt mondták, hogy a kormányzást bármikor át tudnák venni, tudják a megoldást. Vannak szakemberek, van erő és támogatottság, hogy a gonosz szellemét elűzzük!

 

Ez az eredménye annak, ha egy országban valaki csak a feketét és a fehéret látja. Mert ha nem az egyik, akkor a másik legyen! Kérdem én a négy év múlva borítékolható narancsos bukta után újra Gyurcsányt tetszene beikszelni? Mindig van más lehetőség is.

De a szűklátókörűségre nincsen mentség. Akkor szopjunk együtt.

Címkék: fidesz kommunista gázár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr992438127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása