Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

Mert erről a forradalmi ökörségről valahogy nem lehet leszakadni. Úgy tűnik ez most már végigkíséri ezt a négy szomorú évet, amit kénytelenek vagyunk Viktorunkkal eltölteni.

Még az 56-os megemlékezésen is ezzel kell párhuzamokat vonni, illetve ilyeneket mondani, hogy most is forradalom volt ám, csak most a szavazófülkében. Hááát. Szánalmas már és unalmas. Kéretik kitalálni valami eredetibb és kevésbé elcsépelt retorikát!

De nincsen vége a forradalmiság hangsúlyozásának. Olyat bírtak mondatni egy valahonnan előrángatott 56-os hőssel, hogy az 56-os forradalom most teljesedett be (mármint a győzelem) a kétharmaddal…hajjaj!

Ilyenkor komolyan elgondolkodom azon, hogy mi is van itt ebben az országban? És még mi lesz?

 

Az abszolutizmus új érájában a kétharmados párt (vagy forradalmi mozgalom) miért viselkedik úgy, mint egy durcás kisgyerek? Mert történt, hogy az Alkotmánybíróság vissza merte dobni a közszolgák kétmillió forint feletti végkielégítéseire kiszabott 98%-s adót. Erre akkor majd megint Alkotmánymódosítunk, ha már nem sikerült anno teljesen kicserélni fent nevezett testületet saját kutyánk kölkeivel. Na nehogy már legyen rajtunk kontroll vagy béklyó szabad szellemi szárnyalásunkban…

 

Az a legszörnyűbb az egészben, hogy ezzel a kétharmaddal elhitték magukról, hogy nekik mindent lehet, mindenkin keresztül és mindenáron. De sajnos egy demokráciában vannak játékszabályok is.

 

Avagy Viktorka, a durcás kisfiú, ha nem kapja megy anyutól a csokit szalad apuhoz, hogy pofozza le anyut, mert neki az a csoki jár. Nagyjából.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr382400564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása