Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

Döntsd a tőkét! 2.

2010.11.25. 21:04

szerző: Arw

A legvéresebb és legkeményebb diktatúrákra jellemző, hogy elméletileg van választásod, gyakorlatilag pedig egyáltalán nincsen. Lásd a nyugdíjad, polgártárs. Na, az nem lesz, erre kár bazíroznod.

Mert ugye az egypártrendszerben is lehetett szavazni a képviselőkre, mint anno Magyarországon is, de ez semmiféle változást nem jelentett a rendszerben.

Az afrikai és ázsiai diktatúrákban a mai napig is vannak persze „törvényes” választások, melyeket persze jól elcsalnak a nemzetközi megfigyelők szeme láttára, és minden marad a régi kerékvágásban. Jól látta meg ezt mostani Vezérlő Csillagunk is, hogy az EU béna kacsa, úgysem tehet semmit sem, max véleménye lehet, de ki nem szarja le?

És mi a jutalma a totális egyeduralomnak, teljhatalomnak, burkolt államosítással operáló ál- demokráciáknak? A mindent elsöprő népharag, mely eltörli az eddigi akarnokokat és zsarnokokat.

Eljön még a ti időtök is, kedves polgártársak!

Ámen…

Címkék: fidesz argentína nyugdíj

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr902473510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása