Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

A várt siker bekövetkezett, hatalomra jutottak most azon éhes pártemberek is, akiknek még nem volt elég pozíciójuk, akarom mondani még bokros teendőik mellett többet akarnak tenni az állampolgárokért és polgármesterségüktől remélik ezt.

A tendencia a következő volt, nagyrészt, mint tavasszal: a valaha volt legnagyobb kormánypárt evör akárhol is indított jelöltet, lehetett volna az akár egy ló is narancs logó alatt, ott nyert, mert az emberek kiábrándultak minden rossznak okozóiból, a kommunistákból, akik ráadásul még lopnak is és különben is, nehogymár! Ez már tök ciki…(még maguknak az emeszpéseknek is, lásd sok független jelölt, meg minimalista arculati elemek használata).  Megjegyzem mindezt gyalázatos részvételi arány mellett. Ez is mutat valamit, de nem ezt hangsúlyozza a mainstream kommunikáció (, ami maga Sz. Péter, aki a legtöbbször használta az elmúlt négy évben a „hazug” szót/másodperc). Pedig!

 

Egyik ismerősöm hívta fel a figyelmemet egy alföldi kisvárosra, ahol érdekesen alakultak a dolgok. Országgyűlési képviselő úr bepróbálkozott jó fideszes szokás szerint polgármesternek a jelenlegi függetlennel szemben, 8 képviselői helyre indult vagy 10 párttársa is tenyerüket dörzsölve, hogy na itt most tarolás lesz úgyis, hiszen mi fidesz vagyunk amúgy is. Hozzáteszem az előző négy évben 5-en bent is voltak a testületben. Most valahogy hiba csúszott a számításba, vagy csak egyszerűen az emberek kijózanodtak. Totális bukta lett a szép reményekből. Se polgármester, se képviselők…mind a nyolc helyen függetlenek végeztek, országgyűlési képviselő úr 22, 43%-kal jeleskedett. És sajnos Elektron Shop Úr sem jutott be, sőt a legkevesebb szavazattal (251) bukott. Idáig úgy látszik nem jutott el az országos lendület. Mindez 55, 98%-os részvétel mellett.

Ez talán magyarázatra szorul. Mert ki is Elektron Shop Úr? Hát én ilyet még nem láttam! Szavazólapon meg pláne nem: T. László Elektron Shop. Kérdem én ilyet lehet? Márhogy így felvetetni magunkat jelöltként. Összekötjük a kellemeset a hasznossal, egy kis reklám is a képviselőség mellé, hm. Sajnos fényképet nem kaptam a szavazólapról, így megmutatni nem tudom.

 

Na de! Akkor én legközelebb mondjuk szavaznék a Takarékszövetkezetre vagy a Molra. Vagy a sarki éjjel- nappalira, mert kedvelem.

 

Viszont a nyertes forradalmároktól sokat várok! Tessék rendbe tenni az önkormányzatokat, főleg az irdatlan hitelállományt és emellett tessenek fejlődni is. Hiszen végre van igazi polgármestere a fővárosnak, meg minden nagyvárosnak is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr312343547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása