Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

Fekete napok

2010.07.21. 13:53

szerző: Arw

Lassan kezd már világossá válni előttem, hogy mi a fene is lehet a forradalmi kormány gazdaságpolitikája. Mert nem a 29 pontos maszatolás, a már megszokott látszatintézkedések, a cirkusz avagy show a népnek (mellesleg kenyér nélkül semmit sem ér az egész!), hanem:

A csakazértis keresztülverjük a mi kis együgyű ötletecskéinket az IMF-en. Tessék! Hiszen mi itt Európa szívében (mit szívében, szívcsakrájában!) akkora tettet hajtottunk végre, hogy még sose senki ilyet. Szóval mink vagyunk a minkvagyunk és mindenki fogadja ezt el. Mit nekünk IMF, meg Unió meg a nemzetközi piacok. Hiszen 2/3-al ezek fölött is ott állunk! Igazodjon hozzánk a világ, különben nem lesz hepiend meg ezüsthajó.

Lassan beérik a gyümölcs (stílszerűen narancs, nyehe...) és a dilettáns, kontár pártkatonák vezetésével fejest ugrunk a szakadékba.

Kellene kicsit odafigyelni a külföldi visszhangokra, elemzésekre, meg a nálunk okosabb és tapasztaltabb külhoni gazdasági szakemberekre! Ki nem szarja le, hogy főzhetek otthon pálinkát, wazze?! (Eddig is ezt csinálta a fél ország.)

Persze a történet végén avagy a szopóágon ti vagytok szavazópolgárok. A leckét ti fizetitek meg, a bankadót is, a járulékcsökkentést is (haha), az elszabaduló svájci frankot és eurót is, a kockázatosabb állampapírok hozamát is persze.

Csak azt mesélje már el nekem valaki, hogy ez a Matolcsy mikor lett ennyire hülye?

Címkék: gazdaság kormány imf dilettáns bankadó kontár matolcsy

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr532166117

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: IMF-hitel: az év legnagyobb politikai kérdése 2010.07.22. 10:51:57

Jól átgondolt, de általunk még át nem látott terv? Hazárdjáték? Hozzá nem értés? Mit akar a Fidesz-kormány? (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Bár Matolcsy György májusban deklarálta és később ismét megerősítette, hogy célja az IMF-megállapodás októbe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása