Magyarország szopni fog

A szavazófülkében összemaszatoltatok egy forradalmat, kéretik viselni a következményeit is! Avagy ti akartátok, polgártársak...

Friss topikok

Linkblog

Sajtos- tejfölös lángos

2010.08.23. 23:13

szerző: Arw

A kormány hazug és elhibázott gazdaságpolitikája miatt a Balaton partján tovább burjánzik a szarrágás. (Ugye ismerős, Petike?)

Kurva jó, hogy a Balaton megint óccsóbb, mint Króácilya, de van egy kis gond a minőséggel. Már megint. Úgy kábé '86 óta megint.

Egyik kedves ismerősöm odáig merészkedett a főszezonban, hogy vásárolt egy lángost, sajtos- tejfölöset (full extra) a lellei Napfényen (450 forintért). Nos...körben vékonyan megkenve frissföllel (, ami ugye nem állati erdetű, de mindegy), meg sok-sok reszelt sajttal, hogy elfedje a hiányt (gondolom lengyel trappista, ami akkor látott tehenet és állati eredetet, mint dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztészt a kazah- magyar baráti szövetség birkafőző versenyén tavaly nyáron biciklin ölve a négyes út mentén).

Hát megint itt tartunk. Tessék nekem produkálni 3%-os GDP növekedést, meg csökkenő államháztartási hiányt, meg fasza falusi turizmust, minőségi szolgáltatásokkal, meg ingyenes, lex takarítőnőkkel tarkított változó vidéket, megszüntetendő LEADER közösségekkel.

Tényleg: meddig tart a szabadságotok, droidok? Mikor indul be a gépezet megint? Mi lesz a következő merénylet a demokratikus állam ellen? Már úgy értem ezt, hogy Palya kinevezésén kívül?

Előre is válaszolok néhány kérdésre:

- Nem, nem kapok bögrét.

- Nem, nem vagyok troll. Nem vagyok kommunista.

Csak a tököm kivan a dilettánsoktól.

Szolgálati közlemény: a Nemzetgazdasági Minisztérium kábé úgy 40 főosztályvezetőt keres a profession.hu-n. Éredemes lenne megpróbálnotok! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiakartatok.blog.hu/api/trackback/id/tr662242605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása